Skip to main content

Reviews

Op dit moment ben ik onder behandeling van diverse allergieën na een hele poos medicijngebruik zonder daadwerkelijk resultaat. Toen ik van deze methode hoorde ben ik op onderzoek uitgegaan en bij ICHIBANINBALANZ terecht gekomen. De therapeut heeft mij doorgemeten en mij geadviseerd bepaalde voedingsmiddelen te laten staan. Na drie behandelingen begon ik al resultaat te merken dat ik minder reageerde op het eten van diverse producten. Ik ben erg positief over deze behandeling, mede omdat ik geen medicijnen meer hoef te gebruiken. Op dit moment ben ik nog onder behandeling met als doel om allergievrij door het leven te gaan.
Sharon Jane
Behandeling tekenbeet Hé Franco, Ik wou nog even laten weten dat het nog steeds goed met mij gaat, daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Gr. Dennis
Hoi Franco, Ik zou je nog even laten weten hoe het gaat met de zalf en de tarwe allergie. Ik heb nu ruim 2 weken geen brood gegeten en ik zie al veel resultaat.De puisten en pukkels op mn voorhoofd zijn nagenoeg weg. De zalf gaat ook goed, Ik smeer nu soms 1 dag niet en mn huid wordt niet droog. Ik heb ook de uitslag van de allergietest via mn huisarts, deze kwam ook uit op rogge, tarwe maar ook op kiwi en hazelnoten, misschien dat we daar de volgende keer naar kunnen kijken. Ik weet mn bloedgroep niet en mn huisarts weet het ook niet, dus daar kan ik je helaas niet mee helpen. Ik hoop dat je voldoende informatie hebt.
Vriendelijke groet,
Rienk van Nijkerk