Skip to main content

Franco DompigSumarow

Ik ben Franco DompigSumarow, natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast ben ik ook werkzaam als personal coach en chef-kok. In mijn praktijk combineer ik al deze kwaliteiten waardoor mijn behandelwijze integraal is.Hoe ben ik gekomen waar ik nu ben? Na mijn VWO heb ik deeltijds economie gestudeerd en daarna ben ik de Hotelschool gaan volgen waar ik mijn passie vond in het koken.

Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar ervaring als chef-kok en heb ik enorm veel kennis opgedaan over voeding en gezondheid. Als chef-kok heb ik in diverse gerenommeerde restaurants gewerkt in Nederland, Zwitserland, de Nederlandse Antillen, Amerika, Azië en werk ik nog steeds binnen de diplomatenwereld.

Mijn interesse naar de invloed van voeding op het menselijk lichaam is ontstaan gedurende mijn tijd als chef-kok omdat ik veel gasten met voedselallergieën tegenkwam. Dit maakte mij nieuwsgierig en heeft er toe bijgedragen dat ik een studie Natuurgeneeskundig therapeut ben gaan volgen.

Daarnaast ben ik mij ook gaan specialiseren in o.a. Shiatsu, Kinesiologie, Touch for Health, Electro-acupunctuur, TCM, stoelmassage, Orthomoleculaire therapie, eten volgens je bloedgroep, HBO medische basiskennis, EHBO, Bioresonantie en Mindlink-Coaching.

Kortom, ik heb op een breed gebied mijn kennis vergaard om u te helpen uw gezondheid te verbeteren.

Van 2009 tot en met 2012 heb ik in Groningen gewerkt als natuurgeneeskundig therapeut waarbij ik mij heb gespecialiseerd in het behandelen van: voedselallergieën, hooikoorts, hoofdpijn, migraine, huidklachten, tekenbeet, astma, acne, bronchitis en rugklachten.

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het formulier in en we nemen zsm contact met je op.

Geef svp uw naam op.
Ongeldig email adres
Geef svp uw telefoonnummer op.
placeholder="Vraag / Opmerking *"
Ongeldige invoer
Franco Dompig Sumarow

Praktijkadres:
Therapeutisch Centrum Leiden
Middelstegracht 131
2312 TV Leiden


tel . +31-654777244
www.ichibaninbalanz.com